fbpx

Rozlet 2024 je za námi

poznej spolužáky - začni s náskokem

Rozlet 2024 je za námi

Letos proběhl již 11. ročník seznamovacího kurzu Rozlet od Provozně ekonomické fakulty. V první polovině září proběhly dva turnusy.

První turnus se nesl ve znamení letních teplot ideálních pro program seznamovacího kurzu, který se primárně odehrává venku v areálu nebo v případě bojovky v lese v okolí Suchdola. Druhý turnus poznamenaly nižší teploty s občasným deštěm, ale to nás nerozhodilo. Celkově můžeme turnusy hodnotit pozitivně.

Celkově prošlo letošním Rozletem 200 studentů, kteří se seznámili s areálem ČZU, studentským životem, vyzkoušeli si ubytování na kolejích. Seznámili se v rámci svých studijních oborů i se staršími spolužáky. První den byl ve znamení ubytování, seznámení se v týmech a první velké hry – bojovky. V úterý a ve středu bylo dopoledne v režii studijních informací a možností, které fakulta a všeobecně ČZU svým studentům nabízí jako jsou studijní programy Erasmus, sportovní kurzy od KTV, různé spolky a spousta dalších zajímavých informací. V úterý odpoledne bylo ve znamení poznávačky areálu a Kahoot kvízu. Středa odpoledne byla vyhrazena sportu nejdřív v rámci týmu a pak tým proti týmu.

Úterý a středa večer byla ve znamení studentské párty na UK Kruháč, o kterou se postaral náš Dj Majkls. Ve středu také proběhlo vyhlášení nejlepších týmů za jednotlivé turnusy spolu s předáním věcných cen od sponzorů a od Provozně ekonomické fakulty. Ve čtvrtek byl turnus dopoledne ukončen a zájemci mohli získat první zápočet z úvodu do studia.

Doufáme, že se ti kurz líbil a momentálně pro tebe připravujeme Afterpárty Rozlet PEF 2024, která proběhne na začátku listopadu, přesné datum dáme brzy vědět. Na afterpárty poznáš i spolužáky z druhého turnusu, tak neváhej, doraz a sleduj naše sociální sítě.